VREI SĂ AFLI MAI MULTE DESPRE MINE?

„Uneori ajung să cred în cel puțin șase lucuri imposibile înainte de micul dejun.”

Ai ghicit, nu-i așa, cine a spus prima oară cuvintele de mai sus? Regina Albă i le spune micuței Alice în Țara din Oglindă când Alice spune că e imposibil să creadă că regina are peste o mie de ani. Dar, așa cum spunea Einstein, „sunt lucruri care sunt imposibil de realizat, până când vine cineva care nu știe acest lucru și le realizează”. Sunt Adelina, sunt o optimistă incurabilă și îmi face plăcere să cred în lucruri despre care ceilalți îmi spun că sunt imposibile. Care ar fi hazul dacă i-aș crede? Cel mai maaare lucru imposibil cu care nu cad la înțelegere este CINE suntem, CE putem face și avea. Dacă îți închipui că am tot ce oricine își poate imagina, îți spun că „DA!” și că „Sunt într-un proces!” Îmi place mai mult al doilea răspuns. Dacă ești ca mine și ai remarcat că nu mai ești mulțumit cu ce se întâmplă în jurul tău, cu rezultatele tale și cu oamenii pe care i-ai atras, cel mai probabil ai răspunde și tu cu „DA!” De ce? Pentru că și eu și tu ne croim viața după cum ne-o imaginăm, din moment ce creierul nu face distincția între real și imaginar. Te-am nedumerit? Dacă nu ignoram ce e imposibil, nu intram într-un proces de creștere personală și antreprenorială, unde am mentori care mă ghidează. Mirela Popa, Sorin Popa, Paula Ionescu, Bianca Costea, Marius Darie, Andrei Gabor, Mark Cole și încă câțiva alții din Maxwell Leadership.

Ai încredere și acționeaza ca și cum ar fi imposibil să eșuezi

Iubesc să lucrez cu oamenii, iar acum 10 ani, nici chiar acum 5 ani, nu-mi imaginam că aveam să încep o afacere de coaching și training în care să servesc oamenii să obțină claritate în atingerea țelurilor, să inspir oamenii să devină mai buni prin exemplul personal și să mă bucur lucrând. 

Acum 12 ani, eram o fată de la țară, din Valea Jiului, care pleca cu două valize la București la facultate. Nu-mi doream foarte mult să spun că sunt de la țară, așa că multă vreme am spus că „sunt de lângă Petroșani” – mister:)) Știam doar că-mi plăcea să scriu, dar nu ceva anume, așa că soluția cea mai bună au fost, ghici: Literele, literatură comparată cu limba franceză urmate de un Masterat în Studii franceze. Vag, vag și mai vag.

Acum urmează partea aia care își are locul într-un „CV al eșecurilor” (dar eșecul este și cel mai bun profesor) 😀 doctorat în literatură medievală abandonat după 2 ani. Moment în care m-am angajat într-o multinațională unde în primele luni am făcut lucrul absolut de speriat de care cunoscuții mei erau î n g r o z i ț i : call center. Și a urmat, cam după un an, alt lucru care nu se face: am plecat din București la Cluj, unde a început noul capitol din viața mea. Va urma…

Derulăm până în momentul prezent. Sunt în Cluj, certificată de Maxwell Leadership Certified Team ca trainer, coach și speaker și mă pregătesc să mă recertific în toamnă la evenimentul național de certificare. Am lucrat deja de un an cu oameni dornici de creștere fie unu la unu fie în grupuri de Mastermind, de Leadership Game sau de Change Your World, am încheiat un club de lectură pe cartea lui David Hawkins prin iarnă-primăvară, iar de 2 luni deja petrec timp de calitate cu grupul de suport Clubul femeilor încrezătoare în fiecare marți de la ora 20. De ce îți spun toate astea? Pentru că eu cea din urmă cu 4 ani când mă mutam din capitală în provincie, la Cluj, nu și-ar fi putut imagina că eu din prezent voi face ceva atât de diferit. Aveam dorințe vagi despre ce aș putea face în loc de 9 ore pe zi într-o sală cu minim 30 de oameni dintre care unii vorbeau constant în căști. Dar îmi lipsea un lucru esențial: claritatea în privința obiectivelor și a următorului pas de făcut. Știam că voiam ceva, ceva diferit, care ar fi putut să mă ducă altundeva decât unde eram atunci și să scap de nesiguranțe și de anxietate. Anxietatea e alt capitol pentru care ar trebui să facem un salt în trecut. Va urma…